"Ingatlant kínálok"

 

Az ingatlanpiac megfelelő ismerete hiányában sok pénzt veszíthet, de akár egy potenciális üzletet is elbukhat! Egy ingatlan értékesítése során ugyanis megannyi probléma adódhat, melyeket kellő tapasztalat nélkül szinte lehetetlen elkerülni! Vajon létezik biztonságos megoldás?

 

 Bízza ránk ingatlanát!

Akár eladásról, akár kiadásról legyen szó, cégünk segítsége minden ingatlan értékesítéssel kapcsolatos területre kiterjed. Teljes körű, hozzáadott értéket biztosító ingatlanközvetítő szolgáltatásunkkal Ön pénzt, időt és fáradtságot takaríthat meg! Meglévő szakmai kapcsolatainknak és technikai megoldásainknak köszönhetően az értékesítésben olyan lehetőségek is a rendelkezésünkre állnak, amelyek csak a szakmában évek óta tevékenykedők részére adottak. Naprakész ingatlanjogi ismereteinket és közvetítői tapasztalatainkat felhasználva azon leszünk, hogy megoldjuk a felmerülő problémákat és megvédjük Önt az esetleges visszaélésektől. Ha szükséges, hozzáértő ellensúlyként képviseljük az Ön érdekeit a vevő ügyvédjével szemben. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy szaktudásunkkal segítsük és képviseljük Önt egy olyan piacon, amelyre az emberek nagy része az életben csak néhányszor merészkedik ki!

 

Figyelem!

Az ingatlanokra szakosodott bűnözők általában magánhirdetőknél próbálkoznak, kihasználva naivitásukat és ismereteik hiányát. Egy magánemberként feladott hirdetésre ellenőrizetlenül bárki jelentkezhet, az ingatlanba beengedve akár terepszemlét tarthat, előkészítve egy későbbi betörést. Munkatársaink a lehetőségekhez mérten törekednek arra, hogy érdeklődő ügyfeleinket kellő módon leinformálják, megismerjék és velük személyes, jó kapcsolatot alakítsanak ki. Mindezek mellett - cégünk szabályzatának megfelelően - az Ön ingatlana bemutatásakor minden esetben elkérik az érdeklődők személyes adatait, így drasztikusan lecsökken az esetleges visszaélések veszélye. (A betörők, bűnözők általában tisztában vannak, az ingatlanirodák bemutatási ügymenetével ezért messze elkerülik azokat.)

 

Hívjon fel minket most, hogy minél hamarabb segíthessünk!

 

Ha kapcsolatba kíván lépni velünk:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az üzenet elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy az Otthon Pláza Ingatlaniroda az általam megadott személyes adatokat kapcsolattartás céljából az üzenet megválaszolásáig az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje.

Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A RENDBEN gombra kattintva Ön elfogadja a cookie-k használatát. Bővebb információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.