Hitel

 

Ingatlant szeretne vásárolni, és ehhez hitelre van szüksége? Szeretné meghozni a legjobb döntést, de nem tudja melyik bankhoz forduljon? Tart tőle, hogy a kellő ismeretek hiányában esetleg nem a legmegfelelőbb megoldást választja?

Ha nincs elegendő pénze a kiválasztott lakás vagy ház megvásárlásához, akkor szükséges lehet az önerőt bankhitellel kipótolnia. Mielőtt bármilyen döntést meghozna, informálódnia kell minden egyes lehetőségről, állami támogatásról és az összes járulékos költségről. A kellemetlen meglepetések elkerüléséhez elengedhetetlenül fontos a rengeteg utánajárás és a részletek pontos ismerete.

 

Milyen veszélyek rejlenek a hitelfelvételben?

Előfordulhat, hogy nem kapja meg a hitelt – ennek következtében nem fogja tudni megvásárolni az ingatlant – elveszíti az értékbecslés díját és a kifizetett foglalót. Megeshet az is, hogy nem az igényelt összeget kapja meg. Bosszantó lehet, ha utólag derül ki, hogy egy másik banknál sokkal kedvezőbb feltételekkel jutott volna kölcsönhöz.

 

Szeretné elkerülni ezeket a gondokat?

 

Akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Bank független hitelügyintézőnk Önnek is segít kiigazodni a lehetőségek között! Bemutatja a különböző opciókat, és segít, hogy rátalálhasson a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukcióra. Ha hozzánk fordul, akkor munkatársunk a tanácsadástól egészen a hitel folyósításáig viszi az ügyét és Ön mellett áll majd. Ennek köszönhetően nem lesz szükség a kellemetlen utánajárásra, a felesleges sorban állásra – és Ön megannyi időt, energiát és pénzt spórolhat meg.

 

Éljen a lehetőséggel és hívjon minket még ma!

 

Ha kapcsolatba kíván lépni velünk:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az üzenet elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy az Otthon Pláza Ingatlaniroda az általam megadott személyes adatokat kapcsolattartás céljából az üzenet megválaszolásáig az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje.

Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A RENDBEN gombra kattintva Ön elfogadja a cookie-k használatát. Bővebb információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.