Eladna?

 

Tisztelt ingatlan Tulajdonos!

Szeretné eladni az ingatlanát gyorsan és reális áron? Fél, hogy esetleg ár alatt értékesíti, vagy netán a túlárazás miatt nem talál rá vevőt? Nem látja át teljesen és kristálytisztán az erre vonatkozó - állandó jelleggel változó - adóügyi és jogi szabályzásokat, buktatókat?

Mielőtt úgy dönt, hogy maga kezdi el értékesíteni ingatlanát, gondolja végig, nem éri-e meg jobban, egy hozzáértő céget megbíznia ezzel.

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Garantáltan nem fog csalódni, ha felkeres bennünket, és a közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunkra bízza az ingatlana értékesítését. Hosszú évek óta jelen vagyunk az ingatlanpiacon és nyomon követjük annak alakulását. Ismerjük az összes trükköt, taktikát, amelyekkel néhány - ingatlanügyekben tapasztalt - vásárló próbálkozik a vételár letörésére. Felmérjük a konkrét vevő motivációját, hiszen sok minden függ ettől. Ha kell, Ön helyett tárgyalunk, érvelünk, alkuszunk!

 

Segítünk a reális ár kialakításában

Bármilyen ingatlanról van szó, az tudja megfelelően megítélni a piaci értékét, aki tisztában van az adott ingatlan keresletével. Ha Önnek kevés tapasztalata van ezen a téren, érdemes olyan szakemberekre hagyatkoznia, akiknek széles körű piacismerete van az adott területen. Mi össze tudjuk egyeztetni az Ön igényeit a piaci lehetőségekkel!

 

Időt takarítunk meg Önnek!

Ha nagy az érdeklődés az ingatlanára, naponta akár több órájába is kerülhet az érdeklődők tájékoztatása személyesen vagy telefonon. Akár több tucatnyian is megnézhetik ingatlanát, mire megérkezik a valódi, komoly vevő. Ha kevés az ideje, ésszerűnek tűnik egy olyan szakember megbízása, aki kiszűrve a komolytalan nézelődőket – szakzsargonban „turistákat” –, leveszi a válláról a sok-sok felesleges tárgyalás nyűgét, rengeteg időt takarítva meg ezzel Önnek.

 

Széleskörűen, professzionális módon hirdetünk!

Egy ingatlanhirdetés jól megfogalmazott szöveg, előnyös, bizalomkeltő fotók és az interneten, médiákban jó helyen való megjelenés nélkül szinte semmit sem ér. A vásárlók döntését az első benyomás befolyásolja leginkább. Fotós kollégánknak gyakorlott szeme van egy lakás vagy ház, vonzó részleteinek felismerésére és lefényképezésére. Egy profin tálalt hirdetés sokkal több potenciális érdeklődőt generál.

Cégünk rengeteget költ arra, hogy megbízóink ingatlanjait a legnagyobb PageRank értékű, legnézettebb hirdetési felületeken, elől, kiemelve, kiváló minőségben tudjuk megjeleníteni. Nagy összegű hirdetési csomagjaink által elért kedvezményeinknek köszönhetően, hirdetéseink olyan helyezéseket érnek el ezeken az online felületeken, amit egyéni hirdető csak nagyon magas költség kifizetése mellett engedhet meg magának. Ha megbíz minket, az Ön ingatlana is ezen oldalak kiemelt felületein lesz látható, úgy, hogy Önnek ez semmibe nem kerül!

 

Nem kérünk kizárólagosságot!

Ön és más ingatlaniroda is hirdetheti párhuzamosan velünk az ingatlant. Csak akkor számolunk fel jutalékot, ha az értékesítés az általunk közvetített vevőnek történik. Ha nem az általunk közvetített vevő veszi meg az ingatlant, úgy Ön nekünk egy fillérrel sem tartozik! Ebből kifolyólag a megbízásunk bármikor, minden anyagi következmény nélkül felbontható.

 

Ami fontos!

A jutalékunkat az Ön által meghatározott árra tesszük rá. Csak a sikeres eladás esetén számítunk fel közvetítői díjat (sikerdíj), ezért megbízóinknak nincs vesztenivalója. Egy jó lehetőség vagyunk az ingatlan gyors, korrekt értékesítésére, és mi is egy lehetőséget kérünk Öntől!

 

Miben segítünk még?

Egy átlagember az élete során nem sok alkalommal ad/vesz ingatlant. Ez egy nagy horderejű döntés, sok stresszel, érzelmi kilengéssel járó folyamat. Sok embernek az egész élete munkája fekszik az otthonában. Van, aki ott volt gyermek, ott éltek a szülei, az volt élete első lakása, ő építette, oda vitte haza először a kisbabáját és még sorolhatnánk. Sokszor nehéz megőrizni a józanságot mikor ettől a helytől végleg el kell szakadni. Vásárlói oldalról pedig korántsem mindegy, hogy a hosszú évek munkájából félretett pénzből, vagy a régi eladott ingatlan árából mit vesz az ember, hol, milyen ismeretlen helyen fog innentől kezdve telni az élete, kik lesznek az új szomszédjai, milyen meglepetések fogják érni beköltözés után, stb. Rengeteg a kérdés, bizonytalanság, sokan szinte pánikba esnek. Lelkileg nagyon megerősíti az ügyfeleket, ha ilyenkor - átérezve a helyzetüket - „fogjuk a kezüket” és megértéssel, de határozottan, felkészülten képviseljük őket és segítjük át ezen a folyamaton. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy egy ingatlanos szociális érzékenységgel is rendelkezzen.

 

Kérdése van? Vagy csak szeretne még többet megtudni?

Forduljon bizalommal referens kollégáinkhoz, vagy hívja cégünk központi számát, a 06-30/944-6758-at!

 

 

Ha kapcsolatba kíván lépni velünk:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az üzenet elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy az Otthon Pláza Ingatlaniroda az általam megadott személyes adatokat kapcsolattartás céljából az üzenet megválaszolásáig az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje.

Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A RENDBEN gombra kattintva Ön elfogadja a cookie-k használatát. Bővebb információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.