Rólunk

 

Cégünk az Otthon Pláza 2007 óta működik az ingatlanközvetítő szakmában Budapesten és környékén. Célunk, hogy ezen a területen színvonalas, minőségi és legfőképp emberközeli szolgáltatást nyújtsunk, hozzájárulva ezzel szakmánk társadalmi elismertségének növeléséhez.

Széles körű, hatékony hirdetéseink és kapcsolataink lehetővé teszik, hogy Eladók és Vevők, Bérbeadók és Bérlők minden igényt kielégítően, egyszerűen és gyorsan egymásra találjanak.

Kollégáink több mint 15 éves szakmai tapasztalatukkal - ügyvédi és hitelügyintézői háttérrel – minden igyekezetükkel azon vannak, hogy Ügyfeleinket átsegítsék az értékesítéssel kapcsolatos összes teendőn, kiutat mutatva az ingatlanjog néha bonyolult útvesztőjéből.

Csapatunk túlélte a 4 évig tartó ingatlanpiaci válságot, és ez idő alatt is változatlanul magas szintű szolgáltatásokkal fogadtuk az Ügyfeleinket.

Munkánkat minden esetben a legjobb tudásunk szerint végezzük - nagy figyelmet fordítva a minőségre - és törekszünk az Otthon Pláza jó hírnevének fenntartására, javítására. Meggyőződésünk, hogy a legjobb reklám az elégedett Ügyfél.

Cégünk felépítésének köszönhetően rugalmasan, könnyedén tudunk igazodni Ügyfeleink kéréseihez és szolgáltatásainkat minden esetben az ő igényeiknek megfelelően alakítjuk.

Hisszük, hogy minden helyzetre van megoldás, és szeretnénk, hogy ezt Ügyfeleink is megtapasztalják.

Ha Ön is eladna, vásárolna, bérbe adna vagy bérelne – akkor forduljon hozzánk bizalommal!

 

Próbáljon ki minket, bízza ránk ingatlanügyeit és legyen Ön is elégedett Ügyfelünk!

 

 

Ha kapcsolatba kíván lépni velünk:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az üzenet elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy az Otthon Pláza Ingatlaniroda az általam megadott személyes adatokat kapcsolattartás céljából az üzenet megválaszolásáig az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje.

Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A RENDBEN gombra kattintva Ön elfogadja a cookie-k használatát. Bővebb információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.