Energetikai tanúsítványok

 

Bizonyára Ön is értesült róla, hogy a 176/2008 (VI.30.) Kormányrendelet alapján 2012. január 01-től a meglévő épületek, önálló rendeltetési egységek, lakások adásvételéhez, illetve 1 évet meghaladó bérbeadásuk esetén, Energetikai Tanúsítvány kiállítása kötelező. Az Energetikai Tanúsítvány egy közokirat, mely megmutatja az épület energiafelhasználásának hatékonyságát. Cégünkkel minden igyekezettel azon vagyunk, hogy Ügyfeleink részére ezen a területen is kedvező segítséget nyújtsunk.

Néhány ok, amiért érdemes velünk elkészíttetni az Energetikai Tanúsítványt:

Az Energetikai Tanúsítványokat energetika tanúsítói jogosultsággal rendelkező okleveles építőmérnök kollégánk állítja ki.

Az általunk készített tanúsítvány hiteles és a jelenleg érvényben lévő rendeletnek megfelel, amit adásvétel esetén (legkésőbb a szerződés aláírásakor) a vevőnek át kell adni, tartós bérbeadás esetén a bérlőnek be kell mutatni.

Jelentősen növelheti az ingatlan értékét egy megfelelő tanúsítvány felmutatása.

Potenciális vevőt veszíthet el, ha Ön nem rendelkezik Energetikai Tanúsítvánnyal miközben egy másik hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlan tulajdonosa már az érdeklődés szintjén is fel tudja mutatni.

A tanúsítvány 10 évre szól (kivéve, ha közben jelentős átalakítást végeznek az ingatlanon).

Megrendelés esetén 5 munkanapon belül (szükség esetén 2 munkanap) átadjuk az Energetikai Tanúsítványt.

Önnek nincs utánajárása, mi a hiányzó dokumentumokat is beszerezzük, elkészítjük.

 

Bővebb tájékoztatásért, vagy megrendelésért kérjük, hívja a 06-30/944-6758-as telefonszámot, vagy írjon az info@otthonplaza.hu e-mail címre és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Várjuk jelentkezését, hogy elkészíthessük Önnek a legkedvezőbb ajánlatot!

 

Ha kapcsolatba kíván lépni velünk:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az üzenet elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy az Otthon Pláza Ingatlaniroda az általam megadott személyes adatokat kapcsolattartás céljából az üzenet megválaszolásáig az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje.

Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A RENDBEN gombra kattintva Ön elfogadja a cookie-k használatát. Bővebb információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.