Ügyvéd

 

Mi akkor sem hagyjuk magukra az Ügyfeleinket, ha munkánkat siker koronázza!

Ha egy ingatlan adásvételét illetően megegyeznek a felek, akkor ezt papíron is hivatalossá kell tenniük. Ügyvéd jelenlétében, mindenre kiterjedő, adásvételi szerződést kell kötniük.

Ha nincs külön megállapodás, akkor az ügyvéd munkadíját a Vevőnek kell megfizetnie – éppen ezért ő dönthet a személyét illetően.

 

Megbízható és szakmailag is tapasztalt segítséget keres?

Amennyiben a Vevő igényli, cégünk ingatlan ügyekben jártas, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező ügyvédje áll a felek rendelkezésére. Munkadíja az ingatlan árának 0.5 százaléka (tehát pl. 10.000.000Ft esetében 50.000Ft), amely tartalmazza az aznapi, friss, földhivatali tulajdoni lap másolat árát is.

 

Ügyvédünk segítségét Eladóként is igényelheti!

Amennyiben a Vevő más ügyvédet választ az adás-vétel lebonyolításához, az Eladó továbbra is élhet a lehetőséggel, hogy a cégünk ügyvédje átnézi és véleményezi a szerződést.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha hozzáértő segítségre van szüksége!

 

Ha kapcsolatba kíván lépni velünk:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az üzenet elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy az Otthon Pláza Ingatlaniroda az általam megadott személyes adatokat kapcsolattartás céljából az üzenet megválaszolásáig az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje.

Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A RENDBEN gombra kattintva Ön elfogadja a cookie-k használatát. Bővebb információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.