Amiben segítünk

 

Eladni, esetleg kiadni szeretné ingatlanát? Nem tudja, miként kezdjen hozzá? Nincs még Energetikai tanúsítványa? Egy megbízható ügyvédet keres? Nem tudja, melyik hitelkonstrukció lenne a legjobb Önnek az új lakása vásárlásához?

Bízzon meg minket ingatlana értékesítésével és ezeket a gondokat egytől egyig levesszük a válláról! Az Otthon Pláza széleskörű szolgáltatásai között mindenre talál megoldást!

 

Meghatározzuk a reális piaci árat!

Ha Ön nem „kínálgatni” szeretné az ingatlanát, hanem eladni vagy kiadni viszonylag rövid időn belül, a lehető legmagasabb piaci értékén, akkor nagyon fontos a helyes hirdetési ár meghatározása. Mielőtt nekikezdünk ingatlana értékesítésének - a helyszíni felmérést követően - minden esetben (az ügymenet sürgősségét figyelembe véve) javaslatot teszünk Önnek erre vonatkozóan. Természetesen a végső döntés mindig az Öné, az ingatlant az Ön által meghatározott áron fogjuk hirdetni!

 

Elkészítjük az ingatlan portfólió fotóit!

Az emberek döntő többsége az első benyomás alapján ítél. Nem mindegy ezért, hogy az ingatlan hogy van „tálalva”, milyenek a róla készült fotók, a hirdetés szövegezése mennyire emeli ki a pozitív tulajdonságait. Cégünk ezekre a fontos részletekre is ügyel ezért az ingatlanok fotózására profi fotóst alkalmazunk. Az általa készített, jogvédett, minőségi képeket használjuk fel hirdetéseinkhez. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a saját ingatlanjáról készült képekből – külön díj ellenében – Ön is vásárolhat korlátlan felhasználás céljára.

 

Automatikus kereslet-kínálat párosító rendszerrel dolgozunk!

A képek utómunkáival egyidejűleg, kollégáink megfogalmazzák az ingatlant legjobban prezentáló – mégis egyszerű, tömör, valósághű – hirdetési szöveget. Az így elkészült teljes portfólió felkerül az összes fontos hirdetési oldalra és a weboldalunkra, amely kapcsolódik a cégünk belső kereslet-kínálat párosító rendszeréhez. Itt több száz potenciális ingatlant kereső ügyfél van keresési paraméterekkel regisztrálva, akik arra várnak, hogy beérkezzen a számukra megfelelő ingatlan. Ez a szoftver (back office rendszer) azonnal és automatikusan kiküldi a weboldalunkra frissen felkerülő hirdetéseket e-mailen az adott paraméterekkel kereső ügyfeleinknek, így az Ön ingatlana is gyorsan, komoly érdeklődőkre találhat. Természetesen a kollégáink is figyelemmel kísérik a portálunk belső felületén az így létrejött párosításokat és felveszik a kapcsolatot a felekkel. Ha bármely másik általunk használt hirdetési felületről megkeresés érkezik felénk az ott hirdetett ingatlanjainkkal kapcsolatosan, akkor a kereső ügyfelet – beleegyezése esetén - felregisztráljuk a rendszerbe ami a többi hasonló ingatlant is kiajánlja neki, többek között – ha a keresési igényeivel megegyezik - az Önét is.

A párosító rendszerünkre, kereső ügyfélként bárki kívülről is felregisztrálhat az ingyenes Ingatlanfigyelő szolgáltatásunk segítségével. Elég egy e-mail címet és a keresési paramétereit megadnia és addig küldjük automatikusan a frissen beérkező, megfelelő ingatlanokat, amíg a kapott listák alján le nem iratkozik a szolgáltatásról. (Természetesen csak azokat az ingatlanokat tudjuk keresőhöz párosítani, melyekre érvényes értékesítési megbízásunk van.)

 

Segítünk az Energetikai tanúsítványa elkészítésében!

Épületek, házak, lakások adásvételéhez, illetve 1 évet meghaladó bérbeadásuk esetén, Energetikai Tanúsítvány kiállítása kötelező. Az ügyvédek az adásvételi szerződéseket csak úgy szerkeszthetik meg, ha szerepel benne az energetikai tanúsítvány száma (HET szám). Cégünk ebben is soron kívüli segítséget tud nyújtani Önnek! Okleveles mérnökünk a megrendeléstől számított néhány napon belül kimegy Önhöz (Budapesten és környékén) és a felmérést követően elkészíti az ingatlana hiteles tanúsítványát!

 

Hitelügyintézőt biztosítunk!

Előfordulhat, hogy Ön vevőként nem rendelkezik elegendő önerővel a kiszemelt lakás vagy ház megvásárlásához. Ekkor mérlegelnie kell, hogy a hiányzó részt kipótolja-e hitelfelvétellel vagy eláll a vételi szándékától. Bank független hitelügyintézőnk személyre szabottan tud Önnek hasznos tanácsokat adni, ismertetve az összes lehetőségét.

 

Profi ügyvédet ajánlunk!

Sikeres közvetítésünk eredménye, ha ügyfeleink az ingatlanra adásvételi szerződést kötnek. Erre az esetre ajánljuk ingatlanügyekben jártas, szakmailag elismert ügyvédünket, aki a szerződést szakszerűen elkészíti, ellen jegyzi és a földhivatali ügyintézést is lefolytatja.

 

Reméljük elnyertük bizalmát és ránk bízza ingatlanügyeit!

 

Ha kapcsolatba kíván lépni velünk:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az üzenet elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy az Otthon Pláza Ingatlaniroda az általam megadott személyes adatokat kapcsolattartás céljából az üzenet megválaszolásáig az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje.

Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A RENDBEN gombra kattintva Ön elfogadja a cookie-k használatát. Bővebb információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.